• BitDefender

  Bitdefender antivirus rješenja pružaju state-of-the-art proaktivnu zaštitu od e-prijetnji, uključujući i online bankarske napade Usporedite proizvode i procijenite kako možete imati koristi od napredne zaštite i njihovih bogatih značajki, uključujući zaštitu od krađe uređaja (anti-theft), firewall, roditeljski nadzor, online pohranu i sinkronizaciju, zaštitu.

 • TSplus

  Tehnologija poslužitelja za mikro cijenu! TSplus omogućuje svim W7, W8, W10 ili W16 sustavima da djeluju kao Citrix ili Terminal Server: Više istovremenih sesija, besprijekorno objavljivanje aplikacija, Univerzalni ispis, Balansiranje opterećenja, Failover, Kontrola aplikacija i još mnogo toga, s pristupom za 3, 5, 10 ili 25 korisnika!

 • Genie Backup

  Genie9 je nagrađivani davatelj sigurnosnih kopija i softvera za oblak s misijom pružanja isplativih rješenja za pohranu za organizacije, kućne korisnike i partnere.  Tvrtka štiti podatke više od 3 milijuna korisnika širom svijeta. Bilo da ste domaći korisnik koji želi pohraniti uspomene ili poslovni korisnik, mi imamo rješenje za Vas!

 • Backup4all

  Backup4all je softver za sigurnosno kopiranje za privatne korisnike s bogatim značajkama koji automatski štiti vaše vrijedne podatke od ukupnog ili djelomičnog gubitka. Intuitivno sučelje olakšava korištenje za početnike, ali uključuje i napredne značajke za napredne korisnike. Preuzmite probnu verziju i koristite je besplatno do 30 dana!

 • Lansweeper

  Lansweeper proizvodi softver za kontrolu IT resursa koji pronalazi i upravlja svim sredstvima vašeg poduzeća: Lansweeper Deepscan motor otkriva bilo koju imovinu u vašoj mreži. Lansweeper daje potpuni i ažurni pregled koji će voditi i podržavati sve zadatke, projekte i odluke povezane s mrežom.

 • EaseUS

  Neovisno o pojedincu ili kompaniji, EaseUs softver je namijenjen svima koji žele sačuvati svoje podatke. Dizajniram za kućne korisnike, enterprise, organizacije, IT admine, tehničare, savjetnike, operatere, itd.

 • novaPDF

  novaPDF je PDF pisač za Windows koji vam omogućuje jednostavno stvaranje 100% industrijskih standardnih PDF datoteka (pretraživa i opcionalno u skladu s PDF/A).