Genie9 je nagrađivani davatelj sigurnosnih kopija i softvera za oblak. Naša misija je pružanje isplativih rješenja za pohranu za organizacije, kućne korisnike i partnere. Od 2001. godine tvrtka je postala sve jača, razvijajući raznoliku obitelj proizvoda, koja trenutno štiti podatke više od 3 milijuna korisnika širom svijeta.

Bilo da ste kućni korisnik koji želi pohraniti uspomene, ili poslovni korisnik koji želi zaštititi vrijedne informacije, Genie9 može zadovoljiti vaše potrebe. Naša inovativna platforma je napravljena s Vama na umu. Korisničko iskustvo fokusirano je na jednostavnost, tako da ćete moći brzo i glatko stvarati sigurnosne kopije i pristupati podacima.

Količina nestrukturiranih podataka raste i postaje sve veći izazov. Naš softver ne pohranjuje samo dokumente, fotografije, videozapise, slike ili audio datoteke, on analizira svaku datoteku i strukturira je na takav način da ju je lako i brzo locirati, baš kao tražilicom. Ali to nije sve, u samo nekoliko klikova, možete osigurati sve svoje datoteke s enkriptiranjem!